Nálunk a nap bent süt - Csodakert Óvoda és Családi Bölcsőde Budapesten. Nyílt napok a Csodakert óvodában !!! Április 23. – május 31-ig, délelőtt 10 30-tól 11 30 –ig.

Minden család életében eljön a pillanat, amikor először kell elengednie gyermeke(i) kezét.
Családi bölcsődét, óvodát - azaz az első közösséget - kell megválasztani, meghozni egy döntést, amely meghatározó lesz a következő években a gyermek személyiségfejlődése szempontjából. Ennek a döntésnek a felelősségét és az érzelmi bizonytalanságát nem szabad alábecsülnünk. Mi ebben kívánunk támaszt adni azzal, hogy mutatunk egy lehetséges megoldást, egy választható utat.
A döntés az Öné.

KIK
VAGYUNK?

​Mi nemcsak óvodát és családi bölcsődét üzemeltetünk,  hanem egy szellemiséget építünk. Szellemiséget, abban az  értelemben, hogy az egészséges gyermek testi és lelki  fejlődését tűzzük ki célul, amely magában foglalja a nevelést,  a gondoskodást és a megbecsülést. Alapfilozófiánk szerint a  játék (kint és bent), a zene, a sport (kint és bent) és a  környezettudatos nevelés az óvodai lét alapja egy valódi,  értékekkel rendelkező örömteli közösségben.  Mindezt a  szellemiséget pedig a hétköznapokban is követjük az erdei  kirándulásokkal, a „Csodakertben” végezhető  kertészkedésekkel valamint a gumiszőnyeggel borított  udvaron történő felszabadító játékokkal.

HOGYAN
MŰKÖDÜNK?

Működésünk alapja az állandóságon belüli változatosság. Hiszünk a gyermekek lelki nyugalmát támogató keretrendszerek kialakításában, de a XXI. század által diktált sokszínű világ megmutatásának erejében is.
Mit jelent ez?
Alapvetően kis csoportokba szervezzük a gyerekeket, akik napi és heti beosztással élik közösségi életüket. Ebben nem csak a képességfejlesztő foglalkozások, hanem a kihagyhatatlan erdei levegőzés, a szabadban történő mozgás, a zene, a különböző sportok és a nyelv is helyet kapnak. A gyermekek egészséges fejlődését logopédus, orvos, pszichológus, fejlesztő pedagógus is támogatja. Ezek részleteiről a csoportok bemutatásánál talál információt.

MIT
KÍNÁLUNK?

​ Egy mai értelemben vett hagyományos értékeken alapuló közösséget, ahol gyermeke megtanulhatja a közösségi lét alapjait, elsajátíthatja a korának megfelelő „tudást”, megismerheti az erdő élővilágát és biztonságban élheti mindennapjait. Mindezt úgy, hogy közben az angol, a zene ovi, a zene bölcsi, erdei kirándulások, kertészkedés, tánc, sakk, görkorcsolya (itt az oviban), jégkorcsolya, síelés, úszás, lovaglás, sóbarlang (busszal), alkalmankénti bábszínház és kis állat bemutató (itt az oviban) is beépülnek a programunkba. Óvodánk hivatalosan is rendelkezik a Madárbarát Óvoda címmel.

Kinek ajánljuk?

A felelősen gondolkodó szülőknek, akik az otthon meleg hangulatához hasonló környezetben képzelik el gyermekük leendő új közösségét. Mi családokat várunk elsősorban nem gyermekeket. A szülőkkel, családdal együttműködve, őket kiegészítve fejlesztjük, neveljük a gyermekeiket.
Gyermeke életkorától függően 3 csoportba kerülhet. A csoportok működési rendjéről a gyermekek számára biztosított programokról tájékozódjon a csoportnév linkje alatti leírásból:

Nyuszi: 15 hónapostól 2 éves korig
Mókus: 2-3 éves korig
Süni: 3-6 éves korig

Nyitottsággal várunk minden érdeklődőt, akár személyesen, akár e-mailben.

Legfrissebb híreink

| elolvasom az összeset

26

Ápr

2018

NYÍLT NAPOK A CSODAKERT ÓVODÁBAN

Minden kedves érdeklődő szülőt és kisgyermeket szeretettel várunk, hogy megismerkedhessen...
Elolvasom a teljes cikket ...

09

Máj

2017

Táborozzatok nálunk nyáron!

​Nálunk nincs megállás! Ha kevés a szabadság, és problémát okoz, hogy...
Elolvasom a teljes cikket ...

Kövess minket

Copyright © 2014 csodakertovoda.hu / happygarden.hu